søndag, januar 27, 2008

MacBook Air

Apple forsøger nu at komme ind på markedet for ultra tynd bærebar computere med deres nye MacBook Air, som får det unikke design med et rent og ensartet udseende, når den er lukket.

MacBook Air
Den bliver udstyret med en 13,3" skærm med en opløsning på 1280x800 og indeholder ikke et optisk drev. Selve batteriet er inde i kasse så det ikke kan ses udefra. Dertil er den udstyret med et jackstik til hovedtelefoner, en USB 2.0-port og en micro-DVI-port. Apple lover at batteriet skulle holde i 5 timer, som er en markant forbedring i forhold til andre ultrabærebare computere.

MacBook Air har også fået indbygget Apples Multi-Touch Gesture-system som bliver brugt i iPhone og iPod. Via bestemte bevægelser på musepladen er det muligt at zoome, scrolle og rotere billeder eller dokumenter.

MacBook Air

Apple har valgt at lægge en aggressiv priskrig, med en pris på 13.000 kr. som ligner mange Windows maskiner i samme segment.

Der er allerede kommet en del anmeldelser af den ny bærebar. Du kan læse nogle af dem her: First MacBook Air Reviews Trickle In