tirsdag, oktober 21, 2008

Nemmere gratis film til alle

Joost har lanceret en ny flash baseret tjeneste, således man ikke behøver at downloade noget for at bruge deres tjeneste. Derved bliver det lettere at få adgang til gratis tv-show, film mv.

Udover den nye flash baserede tjeneste har Joost også udvidet med sociale værktøjer som kan inspirer en til hvad man kan se og giver mulighed for at brugeren kan kommentere et tv-show samt se hvilke film og programmer ens venner ser. Nu er det også muligt at danne grupper i deres Community, hvor man kan debattere de forskellige videoer.

Joost har opdelt deres 8.000 timers store video katalog op i tre kategorier: Shows, Musik og Film. Videoerne kommer bla. fra CBS, Comedy Central, MTV, Nickelodeon, VH1 og mange flere.

Opleve det nye joost her: Joost

Læs også: Gratis film til alle

mandag, oktober 20, 2008

Vista SP2 betatest snart klar

Microsoft startersnart betatesten af servicepack 2 til Vista, hvor udvalgte brugere har fået mulighed for at deltage i test af den.

Det er hjemmesiden neowin.net der kan fortælle at de udvalgte brugere vil om 14 dage vil modtage SP2 til Vista. Den nye servicepack vil indeholde en masse rettelser, men også byde på ny funktionalitet i form af bla. Windows Search 4.0.

På nyværende tidspunkt vides det ikke hvornår SP2 forventes færdig.

Læs mere her: Microsoft sends Vista SP2 invites - beta release in 4 weeks

onsdag, oktober 08, 2008

Luksus Eee Pc fra Asus

Det er ikke lang tid siden at Asus lancerede deres første Eee Pc i Danmark. Ikke lang tid efter den første var på markedet kom Asus med yderligere et par modeller, så der på nu findes 3 Eee pc modeller på det danske marked.

Asus er allerede i gang med flere modeller hvor en helt ny henvender sig til dem, der ønsker lidt mere luksus. Den nye model Asus Eee S101, vil ikke beholde det billige plastik look som kendetegner de første Eee pc modeller. Den nye model får en blank brun overflade og et bedre design end de tidligere modeller.

Specifikationerne for de nye Eee Pc er en 10,2" skærm (1024x600) med 16 GB SSD samt 1 GB ram og en 1,6 GHz Atom processor. De har formået at holde vægten på 1,1 kg. Vidunderet forventes at komme til Danmark i november til ca. 4.900 kroner.

Læs mere og se billeder af den kommende Eee Pc her: Asus sexes up Eee line

mandag, oktober 06, 2008

Hvorfor flopper Vista

Hjemmesiden ZDNet.com har fundet de 5 største grunde til hvorfor Vista flopper og forbrugerne fravælger det.

Microsoft har forsøgt en masse for at få forbrugerne til at tage Vista til sig men lige lidt hjælper det, selv ikke deres seneste reklamekampagner med Gates og Seinfeld.

5. De mener at Apples "I'm a Mac" reklamen overrumplede Microsoft og de var for langsomme til at lancere "I'm a PC" reklamen således den ikke kunne rede Vista omdømme.

4. Windows XP er for etableret i markedet og forbrugerne er begyndt at efterspørge bærebare der ikke sluger strøm og computerkræfter. Der klare Windows XP sig bedre en Vista.

3. Vista er for tungt. Vista fylder 50 millioner linjer kode, mens Windows XP med service pack 3 kun fylder 40 millioner.

2. Vista skulle ikke have været kommet. Microsoft stoppede med årstal i deres styresystem navn med XP som skulle have banet vejen for abonnementsbaseret programmer men dette er ikke kommet endnu.

1. Vista er ikke kompatibel med programmet og drivere. Dog har service pak 1 hjulpet på det med at få en ny maskine op at køre.

Læs mere her: The top five reasons why Windows Vista failed