søndag, januar 14, 2007

Hackers ser frem til lanceringen af iPhone

Hackerne har også fået øjnene op for Apples nye iPhone og venter på den bliver lanceret, dette skyldes at når et produkt er populært så får det også større interesse fra hackere. Samtidig hvis den også får styresystemet OS X vil hackere kunne ramme 2 systemer med deres hack og derved bliver det endnu mere interssant for dem.

På Dailydave diskussions forum, et meget læst forum omkring sikkerhedsforskning, har der allerede været godt gang i debatten omkring hvilken slag kode der bliver muligt at afvikle på iPhonen samt hvilken slags processor iPhonen vil blive udstyret med.

Hvis den bliver ligeså populær som iPod'en så er det sikker at hackere vil syntes at iPhonen bliver interessant for hackere som skriver mobile malware, siger Roel Schouwenberg som er Senior Research Engineer hos Kaspersky Lab Ltd.

Yderligere siger han at hvis hackere kan finde sikkerhedshuller, der kan bruges i 2 systemer, vil det få antallet af fundene huller i Apples styresystem til at stige. Men det ser ud til at Apple er klar over problemet.

Læs mere her: Hackers looking forward to iPhone

Ingen kommentarer: