lørdag, april 21, 2007

Microsoft tilbyder Windows til 16 kroner

Microsoft tilbyder billige licenser til fattige lande samt til fattige i USA.

I går præsenterede Bill Gates planerne omkring billige licenser til fattige lande, således de kan komme ind i den digitale tidsalder. Flere fattige land har allerede skiftet til Linux, da det gratis at benytte.

Tidligere har Microsoft givet Malaysia og Thailand gode tilbud med licensprisen helt ned til 30 $ (ca. 160 dkr.). Men det nye projekt Microsoft har skudt i gang "Microsoft Unlimited Potential" satser på endnu billigere licenspriser til udviklingslande.

De bliver myndighederne i de enkelte lande, der kommer til at stå for at distribuer maskinerne videre til dem der har behov for dem. Brancheanalytikere har regnet sig frem til at en computer med Microsoft programmer kan sælges for 300 $ (ca. 1.60 dkr.), hvilket kommer til at betyde at Microsoft skal sælge deres programmer for 3 $ (ca. 16 dkr.). Normalt koster Windows Xp Start Edition, Office Home og Office 2007 er ca. 150 $ (ca. 800 dkr.).

I USA vil Microsoft tilbyde mennesker med en dårlig økonomi billigere licenser. Det bliver familier med en indkomst under 15.000 $ (ca. 82.000 kr.), hvilket svarer til 15 % af befolkningen i USA, som kan få mulighed for at billige Microsoft produkter.

Læs mere her: Microsoft tilbyr Windows til 18 kroner

Ingen kommentarer: