mandag, marts 17, 2008

Mindst 8.000 iPhones i Danmark

Tal fra TDC, Telia og Sonofon vises at der findes 8.000 iPhones i Danmark, skriver Business.dk i dag. Men da de kun har undersøgt tallene for de 3 selskaber findes der sikkert flere hos de selskaber der ikke er undersøgt.

De 3 selskaber har tjekket deres net for hvor mange iPhones der var på. Det kan de gøre da telefonerne efterlader informationer om hvem der har produceret dem.

Apple har ellers forsøgt at låse forbrugeren af iPhonen til et net i de lande hvor de er ud, men hackere har indtil nu haft held med at få låst iPhonen op således den kan bruges på andre teleudbyderes net. Oftest går der ikke engang en dag efter Apple har udsendt en opdatering til at iPhonen igen er låst op.

Hackerne har gjort det nemt at få løst sin iPhone op, det kræver kun at man henter et gratis program på nettet og låser sin iPhone op med det.

Tidligere solgte telekæden parallelimporterede iPhones men det fik Apple hurtigt stoppet med at trusler om sagsanlæg. Men på QXL og e-bay er der masser af iPhones som kan købes.

Ingen kommentarer: